WAT ALS?

Wat en Als zijn twee woorden die zo niet-bedreigend zijn als woorden maar kunnen zijn. Maar zet ze naast elkaar en ze hebben de kracht om je de rest van je leven te achtervolgen: Wat als? Wat als! Wat als...
— Letters to Juliet

Heb jij je ooit afgevraagd hoe je leven eruit zou zien als je andere beslissingen had genomen? Durf jij zonder angst ‘een risico’ te nemen?

Wanneer de oplossing, of het antwoord zich buiten onze comfort zone bevindt, wordt het al snel als een risico gezien, maar wat als jouw persoonlijke groei en onbenut potentieel, jouw geluk zich buiten de muren van deze comfort zone bevinden? Ben je het jezelf dat niet verplicht om dit ongemak met open armen te omarmen?

  • Door de grenzen van vertrouwdheid uit te dagen, stellen we ons open voor nieuwe perspectieven, ideeën en kansen, zodat we los komen van routine en middelmatigheid.

  • Door het onbekende te omarmen, krijg je niet alleen een dieper inzicht in jezelf, je ontdekt ook sterke punten waarvan je nooit wist dat ze bestonden.

Zit jij vast in een sleur en kun je je niet losmaken van het conventionele denken?

Dan is het nu tijd om daar verandering in te brengen. Door op de button hieronder te klikken kan jij gelijk beginnen met de masterclass 'Align & Attract’ en leer jij buiten gebaande paden denken. Dit programma is ontworpen om jouw creativiteit aan te wakkeren, jouw aannames uit te dagen en jouw onbeperkte potentieel te ontsluiten. Deze masterclass is voor iedereen die zijn denken wil veranderen en opmerkelijke resultaten wil bereiken; particulier of ondernemer.

Wat kun je verwachten:

  1. De vicieuze cirkel

  2. Comfort Zone

  3. Ego

  4. Mindset

  5. Align & Attract

Ons programma stelt jou in staat los te komen van de beperkingen die worden opgelegd door je manier van denken en je leert hoe je mentale barrières kunt identificeren en overwinnen.

LEVEN IN PLAATS VAN GELEEFD WORDEN

maar wel buiten de comfort zone. Want geloof het of niet… that’s where the magic happens, en dat gun ik iedereen.

MAY BALANCE
€ 27,00
Eenmalig
Vorige
Vorige

GEVEN EN NEMEN

Volgende
Volgende

OUI OUI PARIS