MAY MANSION

Waar komt de naam May Mansion vandaan?

In 2011 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer onder de naam Stella Maye en nog steeds word ik door velen zo aangesproken.

May is dan ook een vernoeming naar de naam waar het allemaal mee begonnen is. Daarnaast is de maand mei (May) mijn lievelingsmaand. Enerzijds omdat ik jarig ben (wat ik na 49x nog steeds leuk vind) en anderzijds omdat het (in mijn ogen) het begin is van de fijnste maanden die komen gaan. De herfst en de winter hebben hun charme, maar ik ben dol op de lente en op de zomer. Het is langer licht, de temperatuur is fijn en daarnaast lijkt iedereen vrolijker, minder gehaast.

In het Engels is de definitie van het woord may “Expressing Possibilies” -> that may be true ;-)

Mansion verwijst in mijn beleving naar iets groots; dé Mansion waar het allemaal gebeurt. Een plek waar je binnen kunt komen, waar je je thuis kunt voelen, waar (uiteindelijk) alles samenkomt.

En dat is ook het plan wat ik heb met May Mansion; alles bespreekbaar maken, voor zowel particulieren als ondernemers. We gaan het hebben over geld, over (zelf)liefde en over kracht en alles wat daar bij komt kijken.

Door me te volgen op Instagram en regelmatig de Mansion te bezoeken blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Iedereen is welkom en ik sta open voor samenwerkingen. Laat in het laatste geval een bericht achter via het contactformulier.

Vorige
Vorige

QUOTE

Volgende
Volgende

TEST