FEELS LIKE SUNDAY MORNING

Iedereen kent het het gezegde “later als ik groot ben, dan…”

Als ik later groot ben, dan:

  • ga ik op pianoles

  • koop ik een Saab 900 cabrio

Pianoles staat nog steeds op mijn LAIGB-lijst, de Saab heb ik ingeruild voor een moderne variant. Zal ik ooit piano kunnen spelen? Ik weet het niet; in ieder geval niet zolang het op deze lijst blijft staan. Dingen die je in de toekomst plant, blijven in de toekomst. Oftewel: als je iets NU graag wilt, moet je het NU doen, of op zijn minst het zaadje planten. En dat doe ik bij deze…

De afgelopen maanden ben ik bewuster gaan leven en zijn er ongelooflijk veel leuke dingen op mijn pad gekomen. Denk aan twee buitenland vakanties met mijn meiden, Antwerpen met vrienden, Paris Fashion Week op uitnodiging van Viktor & Rolf, ben ik nauw betrokken bij de transporten voor de retrospectieve tentoonstelling van Iris van Herpen in het Musée des Arts Décoratifs in Parijs en heb ik voor het eerst in een sterrenrestaurant gegeten ;)

Als ik de opsomming hierboven lees, kan ik niet anders dan dankbaar zijn. En dat ben ik oprecht. Toch is er één ding wat ik graag wil veranderen. Ik wil dagelijks genieten van de eenvoud en het comfort van zondagochtend. Ik wil leven in plaats van geleefd worden. Hoe? Daar ben ik nog niet uit, maar met behulp van May Mansion en dit blog gaat het me zeker lukken.

Feels Like Sunday Morning

Dagelijks genieten van de eenvoud en het comfort van zondagochtend!

De punten waar ik me op ga focussen zijn:

  • Ik ga bewuster leven in het hier en nu. Hoe vaak ben jij je daadwerkelijk bewust van hetgeen je doet?

  • Een gezonde levensstijl kenmerkt zich door regelmatig bewegen, een uitgebalanceerd dieet en voldoende slaap. Tijd voor actie ;)

  • Ik ga (meer) aandacht geven aan mijn fysieke en mentale gezondheid. Denk hierbij aan o.a. gezicht- en lichaamsverzorging. Iedereen wil oud worden; niemand wil er oud uit zien.

Heb je haast? Ga dan zitten.
— Chinees spreekwoord
Vorige
Vorige

OUI OUI PARIS

Volgende
Volgende

QUOTE